Video overzicht

Hier zie je een verzameling van Nestkast momentjes. Leuk om eens door te spitten.

Een dagje vogels kijken

De HOOGTEPUNTEN van van 6 december 2016 in 5 minuten!

Close-Up

I am ready for my closeup! Deze Ekster snoept van de zaadjes en zo en zorgt er voor dat ie van z'n beste kant te zien is. IJdelheid?

Eerste bezoekje

Nadat het vogelvloerplekje was geïnstalleerd kwam er na nog geen 10 minuten al de eerste bezoeker. Een roodborstje deed zich te goed aan de zaadjes. Kijk LIVE mee! via: www.remcouri.nl

Onrust in de Nestkast

De eitjes in de nestkast liggen op het hout van de onderkant en de koolmeesjes hebben de hele nacht niet bebroedt. Dat is niet echt goed voor de eitjes. Ik ben dan ook bang dat er niet veel van terecht zal komen. Hier zie je hoe onrustig het is.

Eerste Eitje

7 juni 2016 - 21:50 Het eerste eitje is gelegd. op 26 seconden gaat de staart omhoog. Je ziet verder niets. Even later kon je het eitje wel duidelijk zien op 47 seconden.

Welterusten

20:49 - Tijd om naar bed te gaan. Het nest wordt 's-nachts bewoond en bewaakt door dit koolmeesje. Eerst zorgt ze er voor dat alles netjes is en dan maakt ze haar bedje in orde. Daarna kop tussen de veren en slapen. Morgen weer vroeg op.

Zingende Koolmees in Nestkast

Tot mijn groot plezier, zat er een koolmees in de nestkast die een liedje zong! Waarschijnlijk om het vrouwtje te lokken. Als dit een teken is dat de huur in gaat, hoop ik dat er binnenkort gebouwd gaat worden aan een mooi nestje. Abonneer je op dit kanaal en je blijft op de hoogte!

Concurrentie in de kast

Koolmees 1 inspecteert de Nestkast en lijkt er tevreden. Koolmees 2 heeft er ook een oogje op en bemoeit zich er ook mee. Wie wint er?

Koolmees paar bezoekt nieuwe woning

Een koolmees paar komt eens kijken naar de mogelijkheden van de nestkast. Ze inspecteren met z'n 2e de hele woning. Misschien een likje verf hier en daar. Kinderkamer in orde maken en klaar. Ze kunnen er morgen al in..HET IS LENTE!!!

Waar is het nestkastje!

Voor wie nieuwsgierig is waar het nestkastje is.